Voor de ontwerpers

Samenwerken met Pim en Riekje

Pim en Riekje verkoopt handgemaakte, unieke, retro en moderne kinderspullen voor op de slaapkamer of om mee te spelen. Wij werken samen met een groep creatieve ontwerpers, zij maken de producten die binnen het concept van Pim en Riekje passen.
Wij zijn op zoek naar nog meer mooie,unieke en creatieve producten.

Wie zoeken we?
Heb jij een passie voor het maken van mooie producten en zou je hier graag geld mee verdienen, maar wil je je puur en alleen bezig houden met het creatieve proces dan willen we graag met je samenwerken!

Wat doen wij?
Wij zorgen voor de exposure van jouw mooie zelfgemaakte creatie. Deze zal online goed vindbaar zijn op onze website. Wij maken hiervoor gebruik van social media en een mooie, goed vindbare website gericht op de juiste doelgroep. Wij maken daarnaast ook graag gebruik van jouw netwerk (online & offline) om zo Pim en Riekje nog meer bekendheid te geven en steeds meer consumenten naar onze website te leiden.

Wat doe jij?
Je stuurt ons een aantal duidelijke foto’s van een sample van jouw product via mail of whatsapp. Als het product goed past bij Pim en Riekje vragen wij je om nog twee extra samples te maken. Daarnaast maak je een productbeschrijving. Wanneer jouw product goed in de markt ligt en veel verkocht wordt, dan zal Pim en Riekje de productie van jouw producten gaan overnemen. Dit betekent dat je dit product niet meer zelf gaat maken. Hierdoor heb je meer tijd over om je creativiteit weer te laten gaan en zo een nieuw product te ontwerpen en deze bij Pim en Riekje aan te bieden.

Wat levert het op?
Het is natuurlijk ook fijn om te weten waarvoor je het doet afgezien van de blije gezichtjes van de kinderen die straks gebruik gaan maken van jouw producten. Hierbij schetsen wij wat je kan verwachten;

Je ontvangt 90% van de opbrengsten van jouw verkochte product samples. Daarnaast zal je blijven verdienen aan je product die Pim en Riekje van jou heeft overgenomen. Je ontvangt namelijk 10% van de opbrengsten (van elk door jou ontworpen product) die verkocht wordt, nadat Pim en Riekje jouw product heeft overgenomen.

Hoe nu verder?
Als je enthousiast geworden bent en met ons wilt gaan samenwerken, neem dan contact op met Neeltje of Klazien. In de samenwerkingsovereenkomst, die we samen zullen ondertekenen, zullen we de afspraken met elkaar netjes vastleggen. En daarna kan het creatieve proces beginnen!

Namens Pim en Riekje

Neeltje en Klazien
Kerkstraat 49
5056 AB Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg
06-23768597
info@pimenriekje.nl