Verzenden & retourneren

Verzenden en Retourneren:

Verzenden:

Alle producten op de site van Pim en Riekje worden gratis verzonden bij een besteding vanaf €25,-. De kosten voor verzendingen naar adressen in Nederland met bestellingen onder de €25,-  zijn:
€3,50 per pakket of €2,50 via DPD waarmee de bestelling 1 dag later geleverd wordt.
Voor verzendingen naar België zijn de verzendkosten €7,50.

Retourneren:

Pim en Riekje vindt het belangrijk dat je met een gerust hart kunt winkelen. Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling, mag je deze altijd terug sturen.

Hoe kan je een product retourneren:

– Binnen 14 dagen neem je contact op via info@pimenriekje.nl. Het is niet verplicht om een reden van retourneren op te geven, maar het is voor ons fijn om te weten. Op die manier kunnen wij onszelf continu verbeteren.

– Je hebt 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.

– Je ontvangt je betaling zo snel mogelijk terug. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor een juiste verzending. Als je retourzending kwijt is geraakt en niet bij ons terug komt, kunnen wij geen betaling terugboeken. Het beste is om een track en trace code te vragen.

– De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn voor brievenbuspost tussen de €2,- en €4,-. Als het pakket per pakketpost moet worden teruggestuurd, zijn de kosten hiervan waarschijnlijk €6,95.

– Het product moet ongebruikt en in een zo origineel mogelijke verpakking worden teruggestuurd. Natuurlijk mag je de producten wel gewoon beoordelen zoals dat ook in een winkel mogelijk is.

– Bij het te retourneren product vermeld je je naam en bestelnummer, het product waarvoor het geruild mag worden of je bankgegevens voor het terugstorten van je geld.

– Stuur je product naar: Pim en Riekje, Kerkstraat 49, 5056 AB Berkel-Enschot.