Voor onze zakelijke klanten

Ben je op zoek naar een uniek en handgemaakt cadeau om te geven aan je collega’s of relaties? Pim en Riekje kan hierin veel voor je betekenen!

Jij kiest een product uit ons assortiment, of wij ontwerpen een product in gezamenlijk overleg; beide opties geheel naar jouw wens (bijvoorbeeld je eigen stof uitzoeken). Het product krijgt een persoonlijke touch met jouw bedrijfslogo. Dit verwerken wij op een subtiele manier, d.m.v. bijvoorbeeld een label. Wij adviseren je hier graag over.

De producten van Pim en Riekje worden gemaakt door ateliers in Nederland die hun sociale bijdrage leveren aan de samenleving. Door te kiezen voor een cadeau van Pim en Riekje sla je twee vliegen in één klap: een mooi, persoonlijk geschenk én een goed verhaal! Extra leuk om te geven dus!

Zo heeft Make A Wish Nederland tarwe pittenzakjes (Wish Hugs) laten maken met het eigen logo eraan. Zij zijn erg tevreden en blij met deze Hugs doordat ze voor een goed doel, door een goed doel gemaakt zijn. Voor Elho zijn wij bezig met het maken van heerlijk zachte badcapes met het logo van Elho eraan. Ook zij zijn erg blij met het strakke design van deze badcapes, die in samenwerking met Pim en Riekje tot stand is gekomen.

Je kunt ons bereiken op 0623768597 of per mail info@pimenriekje.nl om verder te praten over de mogelijkheden.