Over ons

Pim en Riekje is opgericht door actieve moeders met jonge kids. Zij hebben een marketing, commerciële, maatschappelijke en creatieve achtergrond maar waren klaar met hun baan en hebben tijd genomen om na te denken. Wat wilden ze dan, waar werden zij gelukkig van?

Niet meer in dienst van een baas, maar eigen doelen stellen. Flexibel aan de slag, hard werken maar ook tijd met de kids doorbrengen. Leuk werk waar je enthousiast van kan worden. Creatieve mensen op een podium zetten met hun mooie producten.

Pim en Riekje haalt graag herinneringen naar boven bij haar klanten. Onze inspiratie is retro. Wij geloven in onze basis – in de tijd waarin we zijn opgegroeid. We hebben geleerd dat iedereen – hoe verschillend ook – wel een mooie herinnering heeft aan de kindertijd.

Pim en Riekje wordt gevormd door meerdere creatieve mensen, allemaal met een eigen mening. Juist deze mensen vormen onze motivatie. Iedereen heeft zijn/haar eigen inbreng, maar de stijl van Pim en Riekje is steeds herkenbaar.

Jou enthousiast en blij maken met onze producten, daar gaan we voor. Precies zoals wij zelf enthousiast en blij worden van alle creatievelingen om ons heen.

Veel shopplezier!