Tipi speeltent met retro print geel, rood, oranje, blauw

89.95

Stoere tipi speeltent en indianentent met retro print met hippe kleuren. Ze worden ook op maat gemaakt in de gewenste kleuren.

Op voorraad en leverbaar in 2-3 werkdagen.

Beschrijving

Een tipi speeltent voor de echte jongen of meisje indiaan, want die heeft een eigen indianentent nodig. Als het regent heb je een stoere speeltent om binnen te spelen en als de zon schijnt heb je natuurlijk schaduw nodig. Misschien kan de indiaan er zelfs wel een nachtje in slapen, binnen op de eigen kinderkamer of een keer zelfs wel buiten in de tuin! Wat een avontuur zal dat zijn.

Deze kleurrijke tipi, van rood, oranje, blauw, wit en geel is gemaakt van katoen en te wassen in de wasmachine op 30 graden.

De tent is (inclusief stokken) 1, 65 meter hoog.

Als de indiaan een tent wil in kleuren die Pim en Riekje nog niet heeft, kan er een aanvraag worden gedaan en zal er een tent op maat worden gemaakt. Je kan deze tent bestellen en je emailadres invullen bij de bestelling, dan nemen wij contact met je op. Je mag ons zelf ook een mail sturen met je wensen: info@pimenriekje.nl

De kosten hiervoor zijn €20,- extra. Je zult begrijpen dat de levertijd dan langer dan 3 werkdagen is.

Brand

Klazien

Mijn naam is Klazien, getrouwd en erg blij met mijn man en onze 3 mooie kinderen. Voor mijn kinderen ging ik op zoek naar mooie, vrolijke, retro spullen en ik kwam erachter dat daar helemaal niet zoveel van te vinden is. Dus besloot ik dit zelf te gaan maken. Ik hou van retro stofjes omdat deze printjes vrolijk en veelgekleurd zijn en niet overal te vinden. Het naaien heb ik mijzelf aangeleerd met hulp van mijn moeder. Het is heel fijn om onder je handen iets moois te zien verschijnen. Mijn inspiratie zijn mijn kinderen, foto's van vroeger met leuk speelgoed en mooie stofjes met retro printjes. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van de ontwerpen als ik!
Ontwerper Klazien

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tipi speeltent met retro print geel, rood, oranje, blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *