Speenkoord groen met retro bloemetjes

7.95

Hip speenkoord groen met retro stof. Ook goed te gebruiken  om een knuffeldoekje of speelgoed mee vast te maken. Makkelijk vast te maken door het klittenband. Origineel kraamcadeau.

Helaas uitverkocht

Beschrijving

Speenkoord is haast een must om te hebben. Wat moet je zonder speen als je kind hard aan het huilen is of echt aan slapen toe is, maar de speen is kwijt en je kindje kan niet zonder?! Super handig dus dit speenkoord. Want het is niet alleen praktisch dit speenkoordje, maar ook nog eens heel hip en mooi. Mooi groen met witte bloemetjes erop met okergele details. Dus geen probleem om dit koordje constant bij je kindje te hebben.  Met de clip kan je de speenketting eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken. Aan de andere kant van het koord zit klittenband. Zo kan je het speenkoord aan een speen, knuffeldoekje of speelgoed vastmaken.

Het speenkoordje is gemaakt van katoen wat uitwasbaar is en een metalen speenclip.

Afmetingen van het koord: 18 cm lang en 2 cm breed.

Brand

Klazien

Mijn naam is Klazien, getrouwd en erg blij met mijn man en onze 3 mooie kinderen. Voor mijn kinderen ging ik op zoek naar mooie, vrolijke, retro spullen en ik kwam erachter dat daar helemaal niet zoveel van te vinden is. Dus besloot ik dit zelf te gaan maken. Ik hou van retro stofjes omdat deze printjes vrolijk en veelgekleurd zijn en niet overal te vinden. Het naaien heb ik mijzelf aangeleerd met hulp van mijn moeder. Het is heel fijn om onder je handen iets moois te zien verschijnen. Mijn inspiratie zijn mijn kinderen, foto's van vroeger met leuk speelgoed en mooie stofjes met retro printjes. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van de ontwerpen als ik!
Ontwerper Klazien

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speenkoord groen met retro bloemetjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *