Slinger vlaggenlijn met gehaakte lijn oker geel

21.95

Slinger met gehaakte lijn met okergele stof. Hip kraamcadeau.

Helaas uitverkocht

Beschrijving

Slinger voor op de kinderkamer. Zo’n mooie mini retro vlaggenlijn zie je niet vaak! Natuurlijk fleurt deze slinger een feestje ook goed op. Het is een vrolijk kleurtje, waardoor het heel gezellig staat op de babykamer maar natuurlijk ook op de kinderkamer of gewoon gezellig in de woonkamer. Een ideaal en origineel kraamcadeau of gewoon cadeau!

De slinger is gemaakt van oker gele stevige stof en het heeft 15 kleine vlaggetjes. De lijn is gemaakt van gehaakt katoen, wat deze slinger helemaal bijzonder en uniek maakt. De vlaggenlijn is 3,5 meter lang.

Brand

Joanne

Mijn naam is Joanne. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Naast ontwerpen voor Pim&Riekje werk ik parttime als jeugdverpleegkundige. Het fijne aan creatief bezig zijn, is dat het mijn hoofd leegmaakt. Het zorgt voor ultieme ontspanning en tegelijkertijd biedt het mij ruimte voor het bedenken van nieuwe creaties. Het draagt dus bij aan mijn creatieve proces. De inspiratiebron van mijn creativiteit is de natuur, maar ook mensen. Ik hou erg van (oude) kantjes, stofjes en van haken en daarom is het voor mij erg leuk om voor Pim&Riekje te ontwerpen, juist omdat zij op zoek zijn naar retro-producten en dit perfect aansluit bij elkaar.
Ontwerper Joanne

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slinger vlaggenlijn met gehaakte lijn oker geel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *