Slinger vlaggenlijn met gehaakte lijn en retro print

21.95

Originele slinger met gehaakte lijn. Hip kraamcadeau.

Op voorraad en leverbaar in 2-3 werkdagen.

Beschrijving

Slinger voor op de kinderkamer. Zo’n mooie mini retro vlaggenlijn zie je niet vaak! Natuurlijk fleurt deze slinger een feestje ook goed op. Het is een fijn motiefje, waardoor het heel lief staat op de babykamer. Een ideaal en origineel kraamcadeau!

De slinger is gemaakt van retro stofjes en het heeft 15 kleine vlaggetjes. De lijn is gemaakt van gehaakte wol, wat deze slinger helemaal bijzonder en uniek maakt. De vlaggenlijn is 3,5 meter lang.

Brand

Joanne

Mijn naam is Joanne. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Naast ontwerpen voor Pim&Riekje werk ik parttime als jeugdverpleegkundige. Het fijne aan creatief bezig zijn, is dat het mijn hoofd leegmaakt. Het zorgt voor ultieme ontspanning en tegelijkertijd biedt het mij ruimte voor het bedenken van nieuwe creaties. Het draagt dus bij aan mijn creatieve proces. De inspiratiebron van mijn creativiteit is de natuur, maar ook mensen. Ik hou erg van (oude) kantjes, stofjes en van haken en daarom is het voor mij erg leuk om voor Pim&Riekje te ontwerpen, juist omdat zij op zoek zijn naar retro-producten en dit perfect aansluit bij elkaar.
Ontwerper Joanne

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slinger vlaggenlijn met gehaakte lijn en retro print” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *