Slinger van stof – 8 meter groen blauw retro

27.95

Slinger van stof van 8 meter. Origineel kraamcadeau voor jongenskamer of meisjeskamer. Retro vlaggenlijn slinger.

Op voorraad en leverbaar in 2-3 werkdagen.

Beschrijving

Slinger van stof gemaakt, kan elk feestje goed versieren. Ook op een kinderkamer van een jongen of een meisje zal deze vlaggenlijn niet misstaan. De slinger alleen al is een feestje om naar te kijken. Het is leuk om deze slinger in de tuin op te hangen als daar een feest te vieren is, of in de woonkamer met een verjaardag of een feestje. Door de warme kleuren van deze vlaggenlijn is het een perfecte vlaggenlijn om het gezellig en vrolijk te maken.

Deze vlaggenlijn is 8 meter lang en heeft 20 vrolijke vlaggetjes. De lijn is gemaakt van katoen met leuke, gekleurde retro printjes van groen, blauw, wit, petrol en geel, dat maakt deze vlaggenlijn zo uniek.

De slinger van stof is wasbaar als dat echt nodig is.

 

Brand

Klazien

Mijn naam is Klazien, getrouwd en erg blij met mijn man en onze 3 mooie kinderen. Voor mijn kinderen ging ik op zoek naar mooie, vrolijke, retro spullen en ik kwam erachter dat daar helemaal niet zoveel van te vinden is. Dus besloot ik dit zelf te gaan maken. Ik hou van retro stofjes omdat deze printjes vrolijk en veelgekleurd zijn en niet overal te vinden. Het naaien heb ik mijzelf aangeleerd met hulp van mijn moeder. Het is heel fijn om onder je handen iets moois te zien verschijnen. Mijn inspiratie zijn mijn kinderen, foto's van vroeger met leuk speelgoed en mooie stofjes met retro printjes. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van de ontwerpen als ik!
Ontwerper Klazien

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slinger van stof – 8 meter groen blauw retro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *