Rammelaar van stof met volkswagenbusje print

7.95

Rammelaar met hip volkswagen retro stof. Origineel kraamcadeau!

Helaas uitverkocht

Beschrijving

Rammelaar van stof voor een baby. Deze rammelaar is van zachte tricot stof en fleece stof gemaakt. Dat maakt deze rammelaar ook tot een fijne en zachte knuffel. Er staan super leuke volkswagenbusjes op de stof. Er zit een leuk oranje randje om het bolletje van de rammelaar heen.

Dit is natuurlijk een heel origineel kraamcadeau en zeker ook heel leuk om te geven tijdens een babyshower. Een rammelaar is altijd welkom en al helemaal met zo’n gaaf printje van vw busjes!

De rammelaar is ongeveer 17 cm lang en 8 cm breed.

Brand

Klazien

Mijn naam is Klazien, getrouwd en erg blij met mijn man en onze 3 mooie kinderen. Voor mijn kinderen ging ik op zoek naar mooie, vrolijke, retro spullen en ik kwam erachter dat daar helemaal niet zoveel van te vinden is. Dus besloot ik dit zelf te gaan maken. Ik hou van retro stofjes omdat deze printjes vrolijk en veelgekleurd zijn en niet overal te vinden. Het naaien heb ik mijzelf aangeleerd met hulp van mijn moeder. Het is heel fijn om onder je handen iets moois te zien verschijnen. Mijn inspiratie zijn mijn kinderen, foto's van vroeger met leuk speelgoed en mooie stofjes met retro printjes. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van de ontwerpen als ik!
Ontwerper Klazien

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rammelaar van stof met volkswagenbusje print” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *