Portret in Retro stijl, op maat gemaakt

85.00

Bijzonder portret in retro stijl laten tekenen bij Pim en Riekje door Renate.

Op voorraad en leverbaar in 2-3 werkdagen.

Beschrijving

Persoonlijk, uniek portret getekend met potlood door onze kunstenaar Renate Potter. Je kan een prachtig portret van je kind, kleinkind, vader, moeder, zoon, dochter, baby enzovoorts laten maken in retro stijl. Met een portret in retro stijl heb je een bijzonder en uniek cadeau. Een getekend portret is een intiem en mooi iets om te hebben. Het zal altijd een bijzonder kunstwerk blijven.

De twee tekeningen die je ziet, zijn gemaakt in opdracht. De vraag was of Renate van de kindjes op de foto, retro kindjes wilde maken op de tekening. De eigenaar van deze tekeningen is erg blij met deze prachtige kunstwerken en tegelijk persoonlijk portretten van haar kinderen. Zo’n tekening is dus ook mogelijk voor je eigen kind, of van wie je ook maar een tekening zou willen hebben.

In overleg met de tekenaar kun je kiezen voor bepaalde kleuren en eventueel patroontjes die je graag zou willen als achtergrond. Uiteraard is er de vrijheid van de kunstenaar. Renate heeft 4 tot 5 weken nodig om de tekening te maken, daarna moet de tekening verzonden worden. Het maximaal aantal weken dat je moet wachten tot de tekening er is, is 6 weken.

In de bestelling kan je aangeven wat je zou willen. Dan neemt Renate contact met je op over de op te sturen foto’s e.d.

De tekening heeft een formaat van een A3.

 

Brand

Renate

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Portret in Retro stijl, op maat gemaakt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *