Poppendekentje voor in de poppenwagen blauw, roze grafisch

13.95

Poppendekentje en kussentje voor de pop in de poppenwagen. Super leuk en origineel kraamcadeau of cadeau voor de verjaardag.

Op voorraad en leverbaar in 2-3 werkdagen.

Beschrijving

Poppendekentje is zeker nodig voor in de poppenwagen voor de poppenvader of moeder. Met dit hippe dekentje kan de pop heerlijk slapen in de wagen. Het dekentje is aan de voorkant blauw met aan de bovenkant een roze grafische print op de stof. Daartussen in zit een leuk roze randje. De achterkant is helemaal wit met een roze grafische print. Met zo’n poppendekentje in de poppenwagen is je jongen of meisje een hippe poppenmoeder of vader. Er zit ook een kussentje bij die lekker zacht is, waardoor de pop zeker heel lekker zal gaan slapen. Hip cadeautje voor een verjaardag, maar ook als kraamcadeau heb je een origineel cadeau.

Voor het kind is het leuk om trots achter de poppenwagen te kunnen lopen en te pronken met je poppen kind waar dan ook nog eens zo’n leuk dekentje overheen ligt.

De afmetingen van het dekentje zijn: 39 x 30 cm
Het kussentje is 10 x 20 cm

Brand

Klazien

Mijn naam is Klazien, getrouwd en erg blij met mijn man en onze 3 mooie kinderen. Voor mijn kinderen ging ik op zoek naar mooie, vrolijke, retro spullen en ik kwam erachter dat daar helemaal niet zoveel van te vinden is. Dus besloot ik dit zelf te gaan maken. Ik hou van retro stofjes omdat deze printjes vrolijk en veelgekleurd zijn en niet overal te vinden. Het naaien heb ik mijzelf aangeleerd met hulp van mijn moeder. Het is heel fijn om onder je handen iets moois te zien verschijnen. Mijn inspiratie zijn mijn kinderen, foto's van vroeger met leuk speelgoed en mooie stofjes met retro printjes. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van de ontwerpen als ik!
Ontwerper Klazien

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Poppendekentje voor in de poppenwagen blauw, roze grafisch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *