Fee hoed blauw met witte stip

12.95

Fee hoed verkleden voor kind. Super origineel cadeau!

Op voorraad en leverbaar in 2-3 werkdagen.

Beschrijving

Fee hoed om te verkleden als een mooie fee, maar ook zeker te gebruiken als een een tovenaarshoed. Deze hoed is heel stevig gemaakt en zacht, waardoor het heel fijn is om deze te dragen. De hoed is voor zowel een jongen tovenaar of een meisje fee. Mooie verkleed hoed! Goed te gebruiken voor carnaval, of voor een verkleedfeestje of gewoon een keer op doen naar school. Deze verkleedmuts is gemaakt van katoen en is te wassen in de wasmachine.

De hoed is aan de buitenkant van blauw met witte stof gemaakt en aan de binnenkant is de hoed blauw/groen. Er zitten 3 mooie lange linten aan de hoed vast. Aan de onderkant zitten 2 mintgroene lintjes om daar de hoed mee vast te knopen onder de kin. Zo blijft hij goed zitten tijdens het toneelspelen.

Origineel cadeau voor een kind!

Afmetingen:
30cm hoog en hij is geschikt voor een kind tussen de 3-6 jaar. Maar een kindje van 2 jaar kan hem ook goed op.

Brand

Klazien

Mijn naam is Klazien, getrouwd en erg blij met mijn man en onze 3 mooie kinderen. Voor mijn kinderen ging ik op zoek naar mooie, vrolijke, retro spullen en ik kwam erachter dat daar helemaal niet zoveel van te vinden is. Dus besloot ik dit zelf te gaan maken. Ik hou van retro stofjes omdat deze printjes vrolijk en veelgekleurd zijn en niet overal te vinden. Het naaien heb ik mijzelf aangeleerd met hulp van mijn moeder. Het is heel fijn om onder je handen iets moois te zien verschijnen. Mijn inspiratie zijn mijn kinderen, foto's van vroeger met leuk speelgoed en mooie stofjes met retro printjes. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van de ontwerpen als ik!
Ontwerper Klazien

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fee hoed blauw met witte stip” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *