Gepost op

Even voorstellen

Foto van eigenaren Pim en Riekje

Het wordt tijd dat we ons wat uitgebreider gaan voorstellen en onze webshop officieel introduceren. De openingsdatum komt nu heel dicht bij en het is natuurlijk leuk om te weten wie en wat Pim en Riekje is.
Wij vinden het leuk om hier over te vertellen, want wij zijn super trots op Pim en Riekje!
Pim en Riekje is opgericht door ons; twee actieve moeders met jonge kids. Wij hebben een marketing, commerciële, maatschappelijke en creatieve achtergrond. De banen die wij hadden, bevielen ons niet meer en wij hebben de tijd genomen om na te denken; wat willen we dan, waar worden wij gelukkig van? Niet meer in dienst van een baas, maar zelf onze doelen stellen. Flexibel aan de slag, hard werken maar ook tijd met onze kids doorbrengen. Leuk werk waar we blij en gemotiveerd van worden. En wij ontdekten dat dit mooi samen komt in Pim en Riekje!
Pim en Riekje haalt graag herinneringen naar boven bij haar klanten. Onze inspiratie is retro. Wij geloven in onze basis – in de tijd waarin we zijn opgegroeid. En we hebben geleerd dat iedereen – hoe verschillend ook – wel een mooie herinnering heeft aan de kindertijd.
Daarnaast ontdekten wij dat er behoefte is aan unieke, retro, handgemaakte producten voor kids die lokaal worden geproduceerd.
Wat Pim en Riekje zo leuk maakt om voor te werken, is dat wij creatieve mensen op een podium mogen zetten met de mooie producten die zij ontwerpen en aan de andere kant de groep creatieven die deze ontwerpen produceren. De ontwerpers van Pim en Riekje komen elke keer weer met mooie, unieke producten. Daardoor kun je steeds nieuwe producten vinden op onze website. Dat is leuk voor de klant, voor de ontwerpers, voor de producenten en voor ons en daarmee is het kringetje rond!
Er komt een hoop kijken bij het opzetten van een webwinkel: er moeten foto’s gemaakt worden van de producten, er moet een logo komen, natuurlijk allerlei nieuwe producten. We zijn enorm geholpen door Studio Struis  bij het ontwerpen en het maken van ons super mooie logo. Daarnaast heeft Hans en Lidy fotografie  fantastisch mooie productfoto’s en sfeerfoto’s gemaakt voor de website.
Natuurlijk ben je ook nieuwsgierig naar het ontstaan van de naam Pim en Riekje en hoe wij bij elkaar zijn gekomen, daar zullen wij je meer over vertellen in ons volgende blog. Dus blijf ons volgen! Het is bijzonder hoe het leven kan lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *